Ensimmäisiä valmisteluja

Yksin ei elokuussa lähtöviivalla steppailla, sillä myös yksi kaverini on ilmoittautumassa HCM:lle. Miehen lisäksi muutakin lenkkiseuraa siis tiedossa — hienoa, hienoa! Samainen kaveri lupasi myydä minulle vanhat sauvansa, jotta pääsen lumitilanteen salliessa hiihtelemään. Toin nimittäin joululomalla sukset ja monot kotoa, mutta sauvat puuttuvat.

Ilmoittauduin HCM:n maratonkouluunkin jo hyvissä ajoin. Eri ohjelmia on netissä kahlattavana valtavia määriä, mutta ajattelin nyt kokeilla huvikseni tätä. Varsinkin Seppola on oikea aarreaitta harjoittelu- ja monien muiden vinkkien suhteen. Lisäksi muiden juoksuharrastajien blogit ovat oivia ajatusten herättäjiä. Olen lueskellut 1. Maratonia, Kaappimaratoonaria ja suunnitteluasteella on muitakin. (Vinkkejä otetaan vastaan!) Kaikki ahmimani pyörii toistaiseksi melkoisena puurona päässä ja olo on lievästi infoähkyinen. Mutta ei se ole kauan paha olla… Luulenpa, että tiedonmuruset alkavat imeytyä oman treenin myötä, kun hommaa tekee ajatuksen kanssa.

2 Kommentit to “Ensimmäisiä valmisteluja”


  1. 1 J.Hernetkoski 17 tammikuun, 2007 21:56

    Tässäpä muutama linkki asiaan liittyen, joita tulee/on tullut lueskeltua enemmän ja vähemmän:

    – ykkönen on ehdottomasti Sepon kotisivut, maraohjelmat + keskustelu: http://www.seponkotisivut.com/

    – Juoksija-lehti, hyvää asiaa täälläkin

    – sitten näitä blogeja, joita tulee seurattua:

    http://kauas.blogspot.com/
    http://brooke-run.vuodatus.net/
    http://saarni.blogspot.com/
    http://forrestg.vuodatus.net/ (täällä urheillaan ihan oikeasti!)

    – ja loppuun vähän kevennystä: http://www.helsinki.fi/%7Emkolkkal/populaari/ollilainen/OLL.htm

  2. 2 Viivi 18 tammikuun, 2007 15:35

    Kiitos ja kumarrus näistä linkeistä! Osa noista oli jo to-do-listalla, mutta muihin olisin korkeintaan saattanut törmätä sattumalta.

    Juoksijoita on kannettu kirjastosta vino pino — kotiin kannettuna lehti on mielestäni aika hintava. Kaiken niiden pro-artikkeleiden jälkeen tuo loppukevennys onkin paikallaan… 😉


Jätä kommentti




Blogini

Mahdollisesti kiinnostava juoksemisesta pitäville. Kommentti- ja muutenkin ystävällinen. Nielee palautteen - mutta ei pureksimatta.

viivalle[ät]hotmail.com

tammikuu 2007
ma ti ke to pe la su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031